Swartematerie

Saxofoniste
Klankkunstenaar
Docent

Welkom!

Welkom op mijn website. Ik ben Patricia Swart en ik hoop dat ik u iets muzikaals mag geven. Ik heb mijn bachelor klassiek saxofoon gehaald in juni 2016 en ben sinds dien full-time muzikant. Ik heb in diverse ensembles en samenstellingen gespeeld en breid mijn wereld nu uit. Met mijn enthousiasme én ervaring ben ik u met alle plezier van dienst.

Saxofoon leren spelen
Wilt u of uw kind saxofoon leren spelen? Dan heeft u een vakbekwaam en enthousiaste saxofonist nodig om u alles te leren wat u moet weten. Dankzij mijn klassieke scholing aan het ArtEZ conservatorium, waar ik zelf ondertussen docent ben, en brede kennis van muziekstijlen en genres ben ik zowel theoretisch als praktisch goed onderlegd. Bovendien heb ik zelf veel passie voor muziek, wat ik in de les graag overbreng. Plezier in de saxofoon spelen is voor mij belangrijker dan een hoog niveau bereiken. Mijn saxofoonles is privé of in groepsverband mogelijk bij mij in Zwolle of op locatie.

Zelf spelen
Naast saxofoondocent ben ik natuurlijk ook muzikant. Daarom kunt u mij als saxofonist inhuren om op uw gelegenheid livemuziek te spelen. Nu ben ik vooral aan het spelen met The Approachers, Androneda en ga ik verder met de studie New Audiences and Innovative Practice aan het Prins Claus conservatorium in Groningen. Dus maak je klaar voor de nieuwe ervaringen die ik mag delen.

Meer weten? Neem contact op voor meer informatie!